Cea mai frumoasa ipostaza de familie cu Daniela Gyorfi.

Cea mai frumoasa ipostaza de familie cu Daniela Gyorfi. Artistei i se citeste fericirea pe fata atunci cand este in preajma partenerului de viata si a fiicei lor.

Daniela Gyorfi, care de-a lungul anilor a trecut de la celebritate la depresii crunte, este una dintre cele mai nonconformiste si mai provocatoare prezente de pe scena muzicala din Romania. Lansata ca artista de muzica usoara, vedeta s-a reprofilat si a ajuns sa cante si muzica de petrecere.

In varsta de 48 de ani, cantareata este mamica unei fetite extraordinar de frumoase, Maria, pe care o iubeste ca pe ochii din cap.

Daniela Gyorfi, care a marturisit ca si-ar mai dori un copil la 48 de ani, si-a surprins placut fanii de pe o retea de socializare.

loading...
Ea a facut publica o imagine surprinsa in intimitatea casei sale, alaturi de partenerul sau de viata, George Tal, si de fiica lor, simpatica Maria.

Vedeta radiaza de fericire langa cele mai importante fiinte din viata ei. Fetita ei o face sa straluceasca, iar relatia dintre mama si fiica se vede ca este una cu adevarat speciala.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro