Diana Munteanu petrece tot mai mult timp cu fostul sot.

Diana Munteanu petrece tot mai mult timp cu fostul sot, Claudiu Niculescu si cu baiatul lor, David.

Au divortat in septembrie 2014, fara scandal, ambii evitand sa vorbeasca despre acest eveniment din viata lor si despre motivul care a dus la respectiva decizie.

Diana Munteanu a ramas impreuna cu David, fiul lor, in vila din Voluntari, ridicata impreuna cu fostul sot. La randu-i, acesta a fost mai mult plecat in provincie, unde a avut de onorat diverse contracte profesionale. La aproximativ doi ani si jumatate de cand Diana Munteanu nu mai e si Niculescu, cei doi fosti soti au inceput sa petreaca din nou mai mult timp impreuna.

La mijloc este insa fiul lor, de cresterea si educatia caruia se ocupa amandoi. Doar ca, de ceva timp, acestia au inceput sa aiba si activitati si iesiri in trei, ca o familie, ca atunci cand inca formau un cuplu. Recent, Diana si Claudiu au mers tot impreuna la un meci de campionat al baiatului lor, legitimat la Academia Voluntari. Lucru pe care nu-l mai facusera pana atunci. Fostii soti vorbesc des la telefon si se si intalnesc, mai ales de cand Diana Munteanu s-a despartit de iubitul mai tinerel cu 12 ani. In plus, si Claudiu Niculescu are acum job in Capitala, el devenind recent antrenorul echipei Voluntari, care evolueaza in prima liga. Clubul isi are sediul la doi pasi de casa in care locuieste Diana Munteanu, iar ex-dinamovistul nu rateaza ocazia de a-i mai face cate o vizita… fiului sau.

loading...
Dupa divort, Diana nu i-a pus restrictii fostului sot in cee ace priveste vizitarea fiului sau. Din contra, acesta avea un program de vizita felxibil, la cerere. Mai precis, atunci cand vroia si avea timp, Claudiu se ducea si-l lua pe David. Tatal si fiul mergeau insa singuri la locurile de joaca si mai apoi la film. Asta in timp ce prezentatoarea TV petrecea timp cu fostul iubit, Bogdan Nemteanu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro