ILEANA CIUCULETE, cel mai scump loc de veci din cimitir!

Ileana Ciuculete are cel mai impunator mormant din Cimitirul Straulesti 2! Realizat din marmura alba si amplasat intr-un loc plin de verdeata, locul de veci se distinge inca de la intrare si atrage atentia tuturor celor ce trec pe acolo.

Chiar daca moartea artistei a venit pe neasteptate, familia a reusit intr-un timp foarte scurt, sa ii faca un mormant despre care sa vorbeasca toata lumea.

“Locul de veci al Ilenei Ciuculete din Cimitirul Straulesti 2 arata foarte bine, este cel mai frumos dintre toate. Sotul interpretei s-a ocupat de tot si a angajat o firma specializata care sa aranjeze mormantul asa cum si l-a dorit cantareata. El este amplasat intr-o zona plina de verdeata, pentru ca vedeta era o mare iubitoare de natura, este realizat numai din marmura alba, are un design spectaculos, iar costul lui se ridica la aproape 5.000 de euro!”, au dezvaluit, potrivit wowbiz.ro, persoane din preajma familiei.
loading...
Locul de veci al Ilenei Ciuculete este si foarte bine ingrijit, mereu este plin de flori proaspete, semn ca sotul vedetei vine zilnic la ea, respectandu-ti promisiunea facuta.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro