Jean de la Craiova, profund afectat de vestea ca Denisa Manelista este grav bolnava.

Dupa Nicolae Guta, si interpretul Jean de la Craiova a fost profund afectat de vestea ca Denisa Manelista sufera de o afectiune deosebit de grava

Denisa Manelista a descoperit recent ca sufera de aceeasi boala de care a murit regretata Ileana Ciuculete. Unul din partenerii sai de scena, Jean de la Craiova, a fost profund afectat de aceasta veste.

„Doamne fereste! Nu imi gasesc cuvintele. Aceasta veste a picat ca un fulger. Chiar nu stiu ce sa zic. Nu este bine pentru nimeni”, a spus Jean de la Craiova, intr-o emisiune TV.

Denisa Raducu, celebra in Romania sub numele de Denisa Manelista, pare sa fie intr-o situatie extrem de delicata. Mai exact, ne-au dezvaluit surse din apropierea cantaretei care a facut, de-a lungul timpului, furori cu frumusetea si cu talentul ei, sufera de o boala extrem de grava, o boala care, incet-incet, o macina.

loading...
Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemanatoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. Nicolae Guta a aflat vestea de la varul manelistei, care este si impresarul ei si a spus ca nu poate dori asta nici macar dusmanilor. Nu ii vine sa creada ca o fata asa talentata ca ea este foarte bolnava si a fost daramat cand a aflat. Manelistul a mai spus ca Denisa a fost la mai multi medici si toti i-au pus acelasi diagnostic, nu se mai poate face nimic pentru ea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro