Premiere cinematografice in saptamana 21- 27 aprilie

Dupa ce saptamana trecuta Sarbatorile de Pasti au redus numarul premierelor din cinematografe la doua, iata ca a venit randul lui Vin Diesel sa aiba un efect asemanator: un singur film a indraznit sa concureze cu popularitatea gigantica a celei mai recente parti din franciza Furios si iute. Iata mai jos recomandarile noastre.

THE FATE AND THE FURIOUS
Unul dintre cele trei filme in istorie care a reusit sa castige mai mult de 500 de milioane de dolari in primul weekend (Star Wars: Trezirea Fortei si Jurassic World sunt celelalte doua titluri), Furios si iute 8 pare hotarat nu doar sa intre in clubul premierelor cu peste un miliard de dolari incasari, ci si sa faca franciza sa urce doua locuri in topul seriilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

X-Men si Batman ii vor face loc in curand lui Dom Toretto pe locul sase in top. Cu o poveste pe care noi am asemanat-o unei telenovele, Furios si iute 8 exceleaza la capitolul cascadorii. Continuarea reuseste sa isi faca de rusine predecesoarele si sa devina un punct de referinta in zona blockbusterelor suficient de spectaculoase pentru a te determina sa uiti de tot si toate timp de peste doua ore. De vazut pe un ecran cat mai mare.

VIZITATORUL
O aparitie inedita in cinema-ul romanesc, acest film independent dovedeste inca o data ca regizorii din Romania sunt dispusi sa exploreze genuri nefamiliare la noi. Dupa ce Alexandru Maftei a lansat Domnisoara Christina, iar Adrian Tofei ne-a luat pe nepregatite cu Be My Cat: A Film for Anne, horror romanesc selectat la Fantasporto, iata ca debutantul Jamil Hendi pluseaza cu Vizitatorul.

loading...
Filmul nerecomandat sub 15 ani ni-i arata pe Oana Irina Dutu si Ionut Grama in rolurile a doi tineri soti, Otilia si Luca, mutati recent in Bucuresti. Faptul ca stau intr-o cladire veche si ca fata care a stat inaintea lor in apartament a disparut fara urma cu sase luni inainte sunt punctul de pornire al unei aventuri iesite din comun.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro