Denisa, transferata in stare critica!

Denisa Manelista se afla in stare critica. Miercuri dimineata, artista a fost transferata la spital, iar vestile nu sunt deloc bune. Cantareata este foarte slaba la fata si are picioarele umflate. Mama ei, Geta, este in stare de soc.

Paparazzi v-au prezentat imagini cu mama Denisei, Geta, care plangea in hohote, in balconul apartamentului din Berceni al artistei. Reactia femeii a venit ca urmare a ultimelor vesti pe care le-a primit din partea medicilor.

Potrivit unor surse medicale, Denisa Manelista nu ar mai avea nicio sansa de supravietuire, iar tratamentul pe care l-a urmat la domiciliu nu a dat rezultate in ultimele zile. Aceste vesti au devastat-o, pur si simplu, pe mama artistei.

In disperare de cauza, un apropiat al Denisei a adus, de urgenta, acasa la artista, mai multe fiole de albumina umana, o solutie perfuzabila care li se administreaza persoanelor carora le cedeaza ficatul

loading...
Din pacate, albumina umana nu a ajutat-o absolut deloc pe Denisa. Astfel ca miercuri dimineata, familia artistei a chemat salvarea.

“Un echipaj SMURD a ajuns imediat la blocul din Berceni. Denisa a fost preluata de urgenta si dusa la spital. Arata infiorator, saracuta! Fata i s-a uscat, pometii erau proeminenti. In schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur si simplu, horror”, a povesti un apropiat al Denisei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro