FLORIN CONDURATEANU a spus adevarul despre starea DENISEI MANELISTA!

Denisa Manelista trece prin cea mai grea perioada din viata ei, dupa ce a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Familia, prietenii, dar si colegii incearca sa o ajute pe artista sa se insanatoseasca. Anamaria Prodan a fost atat de impresionata de suferinta cumplita a Denisei, incat a luat legatura cu tanara cantareata, oferindu-se sa o ajute sa mearga in Cuba.

In urma cu putin timp, Florin Condurateanu a venit in platoul unei emisiuni, in direct, povestind ultimele noutati despre starea manelistei: ”Eu am reusit sa vorbesc cu medicul ei si va spun ca au trimis-o acasa! Denisa a fost externata de la spitalul Sfantul Ioan si nu pentru ca nu ar mai avea vreo sansa, ci pentru ca tratamentul pe care-l urmeaza poate fi urmat acasa. Necazul ei nu este la plaman, ci la ficat.

Are un virus. Nu este C si nu este o varianta reala. Denisa nu are virusul hepatic C. I s-au facut trei testari si la niciuna nu a aparut acest virus.

Nici vorba de virusul C! Denisa are un virus mult mai agresiv decat C. Nu este nici B, nici C, ci si E ori G. E un virus mai agresiv, ce a fost contractat de aceasta tanara de 27 de ani in copilarie.

loading...
Aceste virusuri au niste perioade ce se intind de la 20-25 de ani. Cand si-au scos ghearele sunt facute tandari celulele ficatului. Devin niste cicatrici. L-am intrebat pe medic care sunt sansele acestui razboi? Daca poate fi salvata, iar el mi-a spus, oftand, ca nu poate da un raspuns. Tot ce ne ramane de facut e sa ne rugam pentru ea. Sa ne rugam pentru ca la fiecare om exista o armata de imunitate. Exista momente de declic, cand aceasta sa se trezeasca, iar anticorpii treziti la viata lupta. Tot timpul apar derivati ai virusurilor”, a declarat Florin Condurateanu in direct.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro