Premiere cinematografice in saptamana 19-25 mai

Iata o saptamana ce ar putea sa-i atraga pe amatorii de actiune, de comedie, de film european si de documentar.

King Arthur: Legend of the Sword
Dupa ce l-a reactualizat si energizat pe Sherlock Holmes, regizorul britanic Guy Ritchie il reinventeaza acum pe regele Arthur.

Si nu oricum, ci cu un buget de 175 de milioane de dolari. Criticii s-au intrebat daca ce a mers partial cu Holmes poate sa mearga cu Arthur, avand in vedere ca celebrele legende ale Mesei Rotunde sunt mult mai bine intiparite in imaginarul global, iar raspunsurile nu au intarziat sa apara si nu prea au avantajat noua productie a lui Ritchie, acuzat ca-si permite prea multe libertati cu o poveste mult prea cunoscuta. Regizorul isi foloseste stilul ultrakinetic pentru a explora incercata si foarte adesea sangeroasa ascensiune a regelui Arthur si eficienta celebrei sale sabii, Excalibur.

Snatched
In anii ’80 Goldie Hawn era poate cel mai popular nume ale comediei americane, iar actrita pare dispusa sa-si incerce din nou puterile cu hohotele de ras, la 15 ani dupa ultima aparitie pe marele ecran.

loading...
Nu isi putea gasi partener mai bun decat in persoana lui Amy Schumer, alaturi de care interpreteaza un cuplu mama si fiica ce are parte de o multime de aventuri intr-o vacanta mult mai aventuroasa decat si-ar fi dorit. Contrastul dintre fiica pusa pe distractie si mama tematoare si reticenta este coloana vertebarala a acestei comedii care sugereaza ca o rapire are toate sansele sa imbunatateasca relatii intre rude de gradul intai. Filmul beneficiaza si de aparitia unor actori secundari valorosi precum Wanda Sykes, Joan Cusack si Christopher Meloni.


How to be a Latin Lover

Poate ca nu ai auzit niciodata de Eugenio Derbez, dar revista Variety l-a etichetat in 2014 drept cel mai influent star latin din industria entertainment-ului. Dupa ce a facut sa rada Mexicul natal, actorul pare hotarat sa cucereasca si restul lumii, asa ca face echipa cu Salma Hayek pentru a spune povestea unui latin lover al carui vis este sa aiba o viata indestulata fara sa ridice macar un deget. Insurat cu o femeie de trei ori mai in varsta decat el, Maximo se trezeste 25 de ani mai tarziu, imbatranit, burtos si… inselat de matusalemica-i sotie cu un barbat mult mai tanar. Dupa ce i se arata usa, Maximo se refugiaza in casa sorei sale (Hayek), unde va incerca, in stilu-i caracteristic, sa-si puna ordine in viata. Filmul reprezinta revenirea la actorie a lui Raquel Welch, in rolul unui vaduve miliardare, pe care Maximo vrea sa o cucereasca.

The Happiest Day of Olli Maki
Laureat cu premiul sectiunii Un Certain Regard anul trecut la Cannes, iar in decembrie cu premiul Descoperirea europeana a anului la premiile Academiei de Film Europene, Cea mai fericita zi din viata lui Olli Maki este considerat unul dintre cele mai bune debuturi din 2016. Etichetat drept „unul dintre cele mai romantice filme despre box facute vreodata”, filmul il are in centrul atentiei pe personajul titular, un boxeur care are o sansa la titlul mondial. Doar ca, in toiul pregatirilor pentru o confruntare in ring ce pare sa tina intreaga Finlanda cu sufletul la gura, eroul se indragosteste pana peste cap. Trebuie, evident, sa aleaga ce conteaza mai mult, admiratia a milioane de conationali sau zambetul unei singure femei?


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro