Testamentul in versuri al Denisei Manelista! Abia acum si-au dat seama toti ce voia sa spuna.

Denisa Manelista sufera de o boala incurabila si starea ei s-a agravat in ultimele zile. Doar cei care o apreciaza si ii cunosc bine melodiile stiu ca artista care intrepreteaza manele vorbea despre moarte inca de acum cativa ani, cand a compus o melodie tulburatoare. Prin prisma evenimentelor tragice de acum, aceasta poate fi considerata testamentul in versuri al manelistei.

Versurile sunt tulburatoare iar pe vremea cand era sanatoasa si in putere au impresionat fanii, doar la nivel de act artistic. Acum, cu Denisa intr-o stare foarte grava, au capatat o alta conotatie. Denisa a lasat cu limba de moarte, atunci, ca nu vrea lumanari aprinse la cruce, haine de doliu, bocete, ci vrea flori pe mormant si lautarii care sa cante melodii vesele.

„Stim cu toti ca viata-i trecatoare/Orice om traieste si-apoi moare/Orice om are o cruce, tot asa si eu m-oi duce/Dar pe mine nu vreau sa ma plangeti!/Ca tristetea nu imi place/Sa petreceti bine-ati face/Voi, prieteni buni care imi sunteti

Eu la cruce nu vreau lumanare/Langa ea sa imi saditi o floare/Si lautarii sa imi cante/Cei din groapa sa m-asculte/Ca sa isi dea si ei seama de mine/Si-atunci floarea de-nfloreste/Daca nu se ofileste/Inseamna ca v-aud si imi e bine!

loading...
Nu vreau sa purtati haine cernite/Vreau sa fiti la fel ca mai-nainte/Daca-n suflet ma purtati nu trebuie s-aratati/Sa mai dati la altii suparare/Cine m-o vedea ca nu-s/Voi sa spuneti ca m-am dus intr-un loc umbros, ferit de soare”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro