In urma cu cateva minute, anuntul ca ”A MURIT!” a cutremurat intreaga lume a manelistilor!

Momente de panica in lumea manelistilor! Vestea ca Denisa Manelista a murit a cazut ca un fulger chiar in instanta, unde se judeca Dosarul Clanurilor.

Denisa Manelista se lupta cu toata puterea pentru a trece peste momentele grele, insa apropiatii artistei stau cu frica in san ca iminetul moment se va produce. Miercuri dimineata vestea ca Denisa a murit a zguduit intreaga lume a manelistilor.

O apropiata a lui Sile Camataru a izbucnit in plans si a imprastiat vestea ca ”Denisa noastra a murit”. Femeia a ignorat magistratii si a citit mesajul in lacrimi, in fata tuturor celor prezenti la judecata dosarului Clanurilor. De acolo, toata presa a luat foc.

Florin Peste, omul care a facut-o cunoscuta pe Denisa Manelista, a fost asediat cu telefoane, fiind naucit de ce se intampla si nestiind cine poate face o astfel de gluma. Manelistul a povestit unui prieten ce se intampla de fapt cu artista.

loading...
”Denisa nu a murit. E intr-adevar in stare terminala, dar nu a murit. Ma suna toata lumea sa ma intrebe daca a murit. A facut boala asta de la stres. El a luat-o pe Denisa sa cante si a facut-o mare. Are ciroza hepatica. E in faza terminala. Pe ea o tot durea. S-a dus sa faca un control in Romania si i-au spus medicii ca are ciroza hepatica in faza terminala. Nu a crezut si s-a dus la Viena, dar i-au spus acelasi lucru. Nu se mai poate face nimic pentru ea, saracuta. Nu ne ramane decat sa ne rugam!”, a declarat un apropiat al Denisei Manelista, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, ca i-a povestit Florin Peste.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro