Veste ingrozitoare pentru Denisa Manelista.

Denisa Manelista se confrunta cu grave probleme de sanatate. S-a luat in calcul chiar ideea unui transplat shepatic, insa vestile nu sunt deloc bune pentru artista.

“Daca i se face transplant in acest moment, nu are nicio sansa sa scape cu viata. Denisa trebuie, mai intai, sa rezolve celelalte probleme de sanatate pe care le are. Acum este imposibil sa faca un transplant shepatic care sa inlocuiasca organul afectat de boala”, a o sursa din anturajul Denisei.

La randul ei, Anamaria Prodan nu a ramas insensibila la problemele cu care se confrunta Denisa Manelista si este decisa sa o duca pe Denisa Raducu in Cuba. Conform sotiei lui Laurentiu Reghecampf, acolo exista un centru medical specializat pe probleme hepatice.

Minodora a mers, miercuri, in vizita la Denisa Manelista si a stat de vorba cu ea. Artista a spus ca nu are deloc informatii bune despre externarea acesteia. Minodora s-a implicat extrem de mult in cazul Denisei Manelista si incearca sa faca tot ce poate pentru a o ajuta pe aceasta.

loading...
De precizat ca Denisa a slabit foarte mult de cand s-a imbolnavit, a dat jos vreo 20 de kilograme si a stat in coma cateva zile. Din fericire si-a revenit, dar starea ei este, in continuare, grava

Carmen Harra a analizat destinul Denisei Manelista, iar previziunile ei nu sunt deloc bune. Celebra clarvazatoare sustine ca artista are o ”viata extrem de scurta si limitata”, boala acesteia putand fi una karmica.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro