Cum arata cu adevarat DENISA acum

Denisa este din ce in ce mai rau, iar luni a fost externata si din centrul ‘’Sf Luca‘’ de ingrijiri paliative. Se pare ca un apropiat al tinerei i-a facut o fotografie, cand se afla in spital, care a inceput sa circule printre rude, ajungand in cele din urma la presa.

Apropiatii sustin ca in ultimele saptamani, Denisa a ajuns de nerecunoscut, fiind la propriu “piele si os, potrivit wowbiz.ro.

“Este socanta transformarea ei. Este carata pe brate ca un bebelus. Ceea ce era acum doua saptamani, era bine, acum este o mana de om, este extrem, extrem de slaba. Are ochii bagati in fundul capului, i-au iesit prin piele oasele de la pometi”, au povestit persoane apropiate cantaretei.

Mama ei a marturisit recent ca fiica ei este foarte bolnava. „Doar o minune de la Dumnezeu o poate salva. Are cancer in tot corpul, a fost descoperit prea tarziu, am apelat la orice. Nu mai pot, nu mai pot”. a spus Geta Marian.

loading...
„De la capul Denisei nu lipsesc iconite sfintite, Facatoare de Minuni, carti de rugaciuni si candela sfintita care e mereu aprinsa. Familia se roaga mult, se roaga neincetat, mama ei merge la biserici, da acatiste, sta in genunchi, plange si-l roaga pe Dumnezeu sa-i vindece fata. Si Denisa se roaga mult, are cateva rugaciuni pe care le spune zilnic”, au declarat pentru wowbiz surse din anturajul Denisei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro