Denisa Manelista si familia ei renunta sa mai lupte? Decizia controversata pe care au luat-o

Denisa si familia ei trec prin clipe foarte grele si se pare ca ar fi luat o decizie cu privire la tratamentele pe care le urmeaza impotriva bolii. Din cauza faptului ca se simtea din ce in ce mai rau dupa tratamentele de radioterapie si chemoterapie, vedeta a renuntat la acest tip de tratament.

Acest lucru a fost facut in ciuda faptului ca markerii tumorali scazusera semnificativ, iar medicii devenisera optimisiti cu privire la rezultatele tratamentului.

Vedeta nici nu a mai putut merge la un moment dat, ba chiar a fost in coma, insa, cu toate acestea, la doua saptamani dupa ce a inceput un tratament naturist s-a simtit mai bine.

„Avea niste analize extraordinar de rele. Proteina C reactiva trebuie sa fie mai mica decat 5 si ea avea 235. TGO era 700. Asta era inainte de Viena. (…) Dovada e ca peste doua saptamani cand i-am spus Deni, trebuie sa facem niste analize. S-au mirat si medicii. TGO de la 700 a ajuns la 130, proteina C reactiva de la 235 la 145. Inflamatiile se duceau. (…) Dupa doua saptamani, cand am trimis-o sa-li refaca analizele, a plecat singura cu masina in oras. S-a facut ceasul 11, am spus sa o sun Denisa, esti ok?. Da Marine, sunt in oras. Am fost la analize si acum trec putin pe la o prietena si ma duc acasa”, a declarat Marian Vasile, vraciul Denisei.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro