DENISA trece printr-un adevarat cosmar si nu poate dormi! Iata ce i se intampla cantaretei in fiecare noapte

Denisa Raducu se lupta din rasputeri cu boala grava care ii macina trupul, iar din cate se pare, artistei ii e tot mai greu sa reziste in fata afectiunii cu care a fost diagnosticata.

Asta deoarece cantareata de manele are mari probleme si in ceea ce priveste cele mai simple activitati. Mai mult, ea se odihneste tot mai greu si potrivit apropiatilor ii e tot mai greu sa aiba o noapte linistita. In plus, Denisa Raducu e tot mai afectata de boala grava care ii afecteaza organele interne.

Blonda nu se mai poate ridica din pat si orice pas reprezinta un adevarat chin. Totodata, are nevoie constant de cineva care sa o ajute sa se deplaseze.

De asemenea, din cauza faptului ca nu prea se poate misca de una singura, Denisa a inceput sa aiba mari dureri din pricina faptului ca i se atrofiaza muschii. Nu numai atat, pentru ca medicii i-au recomandat o serie de pastile care sa o poata ajuta sa doarma, dar familia e rezervata in privinta respectivelor medicamente, pentru ca s-ar putea ca artista de muzica de petrecere sa se intoxice mai tare. Denisa Raducu trece prin cea mai grea perioada din viata ei, dupa ce a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Familia, prietenii, dar si colegii incearca sa o ajute pe artista sa se insanatoseasca.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro