Iata cu ce dieta a slabit Ozana Barabancea 40 de kilograme!

Una dintre cele mai spectaculoase rezultate dupa o dieta le-a obtinut Ozana Barabancea, care a slabit 40 de kilograme sub atenta supraveghere a unui medic nutritionist.

Soprana la Opera Romana, profesoara de canto, fost jurat la show-ul Antenei 1, “Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea este recunoscuta pentru faptul ca este lipsita de inhibitii si ca este deschisa la tot ceea ce este nou, afisandu-se cu cele mai extravagante tinute si cele mai sofisticate machiaje. Exuberanta, colorata si optimista incurabila, artista traieste viata la maximum, cu multa pasiune si fara jumatati de masura. Asa s-a intamplat si atunci cand s-a hotarat sa slabeasca.

Pentru a scapa de surplusul de kilograme, Ozana Barabancea a apelat la mai multe cure de slabire, de-a lungul timpului, dar nici una nu au avut rezultatul dorit. Pana cand a pus piciorul in prag si a decis ca asa nu se mai poate! A cerut ajutorul unui medic nutritionist, dr. Silvia Ifrim, de la Spitalul Colentina, care i-a recomandat un regim personalizat.

“Este un regim de viata, nu unul alimentar. Nu este vorba despre o simpla dieta, este vorba despre o gandire diferita, un mod de viata altfel, despre a a aborda altfel hrana si spiritul pina la urma”, declara artista la un moment dat.

loading...
Ozana a reusit sa slabeasca 40 kg intr-un an (2011-2012), bazandu-se pe un regim in care medicul i-a recomandat proteine – fie animale, fie vegetale, in schimb i-a interzis toate preparatele care contin zahar, sare, sucuri, faina, paste sau ulei. De asemenea, nu este permisa nicio masa dupa ora 19.00, iar de baut nu are voie sa bea decat apa plata

Meniul difera de la o zi la alta si de la o saptamana la alta, dar se compune din cinci mese pe zi – trei mese principale si doua gustari. Proteinele fiind baza, este vorba in primul rand de carne (dar, fireste, nu din cea grasa!), ciuperci, oua de prepelita etc. In unele zile, se acorda “dezlegare” la fructe.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro