ISRAELA, anunt socant despre starea DENISEI RADUCU: „Medicii nu mai au ce sa-i faca, va fi externata”

Israela a facut un anunt socant despre starea Denisei Raducu. Israela o contrazice pe Minodora, care tocmai declarase ca Denisa se simtea mai bine, si spune ca artista va fi externata din spital fiindca medicii nu mai au ce sa-i faca.

„Am vorbit cu mama ei acum doua ore, Denisa va fi externata, doctorii nu mai pot face nimic”, a declarat Israela la „Acces direct”.

„N-am intrebat daca a fost chemat un preot pentru Denisa, n-am vrut sa intreb. I-am spus mamei Denisei ca macar acum familia sa lase la o parte toate divergentele, tot ce este negativ si sa ne unim pentru Denisa”, a adaugat Israela.

„Eu nu am spus ca vreau sa o duc pe Denisa in Israel, am spus ca medicii vor decide daca poate fi transportata acolo. In acest moment Denisa nu este transportabila”, a precizat Israela.

loading...
„Sa stea cuminte medicul din Israel, eu nu am auzit pe cineva sa se vindece de cancer in Israel. Acolo e altceva, te vindeci de inima. Cele mai bune clinici de cancer sunt in Turcia”, a reactionat Sorin Ovidiu Balan, aflat si el in platoul „Acces direct”.

Minodora anuntase cu putin timp in urma ca Denisa Raducu se simte mai bine.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro