Iubitul Denisei, sacrificiu suprem pentru a-i salva viata! Nu a stat o clipa pe ganduri si s-a dus direct la medici

Iubitul Denisei este dispus sa-si dea viata pentru a o salva. Barbatul nu a mai stat nicio clipa pe ganduri si a mers la medici pentru a le cere sa-i doneze ficatul lui artistei.

Iubitul Denisei este disperat sa-i salveze viata si este dispus sa faca sacrificiul suprem. Barbatul si-a luat inima in dinti si a mers sa discute cu medicii posibilitatea de a-i dona acesteia propriul ficat. Raspunsul doctorilor nu a fost cel asteptat, iar tot ce poate face este sa-i fie alaturi mereu si sa o faca sa zambeasca, sa o rasfete cum poate mai bine.

”Voia sa ii dea ficatul lui. Spunea ca este dispus sa faca sacrificiul suprem pentru ea. Medicii i-au spus ca este o posibilitate destul de mica, dar el era dispus sa ii doneze, daca ar fi fost nevoie, tot ficatul, chiar daca asta insemna sa isi dea viata pentru ea. A fost lamurit, de medici, ca asa ceva nu e posibil si ca poate dona doar un lob, dar tot a dorit sa o faca. Dar, din pacate, au grupe de sange diferite, iar posibilitatea transplantului a cazut oricum, ficatul Denisei fiind prea afectat de boala. El are grija sa o faca sa zambeasca, sa o rasfete si sa ii satisfaca orice dorinta. Cand e cu ea, ii zambeste tot timpul. Cand e singur, plange si se roaga lui Dumnezeu sa o salveze. Cred ca oricand ar face schimb de locuri cu ea, si-ar da viata sa o salveze pe a ei”, a declarat un apropiat al cantaretei.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro