Madalin Ionescu pleaca de la Kanal D! Anuntul a fost facut chiar de prezentatorul TV: ”Pentru mine urmeaza un alt drum!”

Madalin Ionescu a decis sa plece de la Kanal D! Prezentatorul TV a spus ca a luat aceasta decizie in urma cu o luna si ca s-a decis sa se dedice in totalitate fiicei sale, Petra.

Madalin Ionescu a decis sa puna pe ”HOLD” colaborarea cu Kanal D. Prezentatorul TV a anuntat ca se retrage din televiziune, cel putin pentru o perioada, pentru a se dedica fetitei sale, Petra. Acesta a precizat ca nu exclude o revenire pe sticla, insa ca momentan are alte planuri de viitor.

”Dragi prieteni, in urma cu aproximativ o luna am anuntat managementul Kanal D ca pentru mine urmeaza, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, putin mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra. Dupa o perioada de cateva luni sau poate mai mult imi voi relua din plin activitatea profesionala din domeniu! Pentru toate reusitele uluitoare de pana acum, care au consacrat WOWBiz ca lider al emisiunilor de seara, ii multumesc publicului meu extraordinar si echipei! Multumesc, de asemenea, conducerii Kanal D pentru colaborarea fructuoasa din acesti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz !”
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro