Mama Denisei Manelista este disperata! Ce gest a facut ca fiica ei sa scape de boala

Denisa Manelista este grav bolnava, iar familia ei incearca tot ce se poate ca artista sa se faca bine. Dupa tratamentul naturist, mama cantaretei a adus in casa si o clarvazatoare foarte apreciata.

Vedeta se lupta de cateva luni cu boala, medicii au incercat sa o tina sub observatie, insa de multe ori nu prea au avut ce sa ii faca. Poate din acest motiv, familia Denisei a incercat sa ii administreze si un tratament alternativ, care sa o repuna pe picioare si sa ii prelungeasca viata. Mai mult, potrivit wowbiz.ro, mama artistei a apelat si la ajutorul unei clarvazatoare importante pentru ca fata ei sa se vindece.

“Oamenii sunt disperati si este de inteles! Le este greu sa accepte ca fata lor, la doar 27 de ani, trece prin astfel de chinuri! Doamna Geta, mama cantaretei, sta tot timpul la capataiul ei si incearca sa gaseasca toate solutiile posibile pentru ca blonda sa se faca bine. De pilda, fara sa ii pese de gura lumii, recent, i-a cerut ajutorul unei clarvazatoare din Iasi, foarte cunoscuta, si a rugat-o sa o vada pe Denisa. Femeia a raspuns pozitiv si a venit la Bucuresti, chiar in casa manelistei. A stat la ea doua zile, timp in care a supus-o la cateva sedinte de terapie, ce au dat rezultate, caci markerii tumorali au mai scazut, iar pacienta s-a simtit putin mai bine”, au dezvaluit persoane din preajma familiei.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro