Mare atentie: au anuntat de unde a contactat boala mortala ILEANA CIUCULETE!

Ileana Ciuculete s-a stins din viata pe patul de spital. Se pare artista de muzica populara si-a pierdut viata din cauza cirozei din hepatita C, care aparuse din senin. Boala era intr-o stare avansata, iar medicii nu au putut sa o salveze.

Sotul vedetei, Cornel Gales, a declarat dupa ce a murit Ileana Ciuculete ca medicii i-au spus ca aceasta boala se ia foarte usor de la manichiura, pedichiura, operatii, sange.

,,Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap, pana acum doua ore cand s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange,”, a declarat sotul artistei.
loading...
Fanica, prima sotie a lui Florin Salam, s-a stins din viata in 2009, in duminica de Florii. Femeia de doar 27 de ani suferea de ciroza hepatica si viata ei atarna de un fir de ata. Singura sansa a Fanicai era un transplant de ficat, insa medicii nu au reusit sa gaseasca la timp un donator compatibil. Numele ei se afla pe lista de asteptare pentru transplant la Institutul Fundeni. Chiar si daca ar fi gasit un donator, sansele ei erau minime, pentru ca ciroza macinase, in timp, organismul femeii, care ajunsese cu imunitatea catre zero.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro