Marturii socante: familia manelistei, lovita de un blestem! Mama Denisei a ajuns de urgenta la spital

Mama Denisei Raducu a clacat dupa trei luni petrecute in spital alaturi de artista. S-a aflat ca femeia a ajuns de urgenta la spital, cu halucinatii, cerand disperata ajutor de la Dumnezeu.

Suferinta mamei Denisei e greu de descris in cuvinte. Femeia nu mai suporta ce i se intampla fiicei ei, iar stresul si oboseala si-au spus cuvantul.

S-a aflat ca Geta, mama artistei, a ajuns de urgenta la spital, luni seara, cu halucinatii. Potrivit unui membru al familiei, femeia plangea si tipa incontinuu, implorandu-l pe Dumnezeu sa nu-i ia fata si sa o salveze. Din cuvintele doamnei Geta, se pare ca familia vedetei ar fi urmarita de un blestem si ca femeia ar mai fi pierdut o fata.

”Mama Denisei a ajuns luni seara de urgenta la spital. Avea halucinatii. Striga incontinuu: Doamne, mi-ai luat o fata, te rog nu mi-o lua si pe asta. Ea a plecat duminica de la Stefanesti la Bucuresti si, cand a vazut ce se spune despre Denisa, i s-a facut rau si a fost dusa si ea la spital”, a declarat sursa citata. Ruda cantaretei a precizat ca, marti seara, mama Denisei inca nu fusese externata.

loading...
„Denisa e cat de cat bine acum. E slabita, dar se misca. Poate merge incet daca e sustinuta de cineva. Medicii ne-au spus ca totul depinde de ea, de imunitatea ei. Daca ii va creste imunitatea, sunt sanse mari sa-si revina. Totul depinde numai de ea. Nu a fost externata, e inca in spital, doar ca nu mai este internata la Sfantul Luca, ci a fost mutata de acolo”, a spus sursa citata.

Ruda Denisei a marturisit ca nu a vizitat-o pe Denisa in spital si ca, uneori, se teme chiar si sa-i intrebe pe parintii acesteia care mai e starea ei: ”Nu, nu am fost. Nu am putut! Va spun sincer ca, poate sunt eu barbat, dar nu am avut curaj. Nu am putut sa merg si sa o vad asa”.

Geta, mama Denisei, a dezvaluit, la sfarsitul saptamanii trecute, ca fiica ei are metastaze in tot corpul. Dupa ce s-a spus ca Denisa ar fi ajuns sa cantareasca 25 de kilograme. Dan Capatos a spus ca a vazut o imagine tulburatoare cu artista: „Singurul spital care a primit-o pe Denisa a fost Sfantul Ioan, avea atunci 35 de kilograme. Medicii spun ca nu mai suporta citostaticele. Circula si pe la noi prin redactie o imagine care nu se poate da pe post. E ceva de… cineva din familie i-a facut poza. Am vazut niste imagini absolut infioratoare”.

Invitata in emisiunea lui Capatos, Mara Banica a adaugat: „Daca atunci avea 35 de kilograme, inseamna ca e posibil ca acum sa aiba 25, asa cum s-a scris”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro