Memelusa & fiul temutului Sefu’ n-au rezistat separati: S-au impacat!

Dan Petrache, fiul temutului Sefu’, si Memelusa au reinnodat lantul de iubire! Dupa cateva zile petrecute departe unul de celalalt, fata lui Mihai Stoica a acceptat sa-l primeasca din nou alaturi de ea pe Dan Petrache. S-a aflat cum a reusit fiul lui Sefu’ sa o aduca din nou alaturi de el pe femeia iubita.

Memelusa si Dan Petrache, fiul temutului Sefu’, s-au impacat! Fiica lui Mihai Stoica s-a reintors in bratele barbatului iubit, dupa un sfarsit de saptamana tumultuos.

Gelozia e boala grea si l-a lovit si pe Dan Petrache, fiul temutului Sefu’. Speriat de gandul ca Petrisor Valentin Ionut, cunoscut in lumea buna a Capitalei drept Dinte, i-ar putea fura femeia mult iubita a trecut la amenintari dure. Incidentul dintre cei doi a avut loc joi, iar duminica Dan Petrache si-a iesit din nou din minti. Fiul lui Sefu’ a provocat inca un scandal cu prietenul lui ”Pisica”, insa de data aceasta totul s-a petrecut la resedinta unuia dintre ei.
loading...
Cu siguranta, revenirea lui Dan Petrache in bratele Memelusei ii vor aduce cu siguranta linistea si il vor face sa renunte la iesirile necontrolate. Impacarea lui Petrache cu Memelusa a fost una dulce si fierbinte! Imbracata intr-un costum de baie intreg si o pereche de pantaloni scurti din jeansi, tanara a sarit si si-a sarutat cu patos iubitul reintors alaturi de ea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro