N-a mai suportat si a rupt tacerea. Este incredibil ce se intampla in rezerva Denisei

Denisa se chinuie la pat, cu dureri, iar apropiatii ei nu reusesc sa se puna de acord cu privire la tratamentul pe care trebuie sa-l urmeze artista. Cel putin asa afirma o persoana care s-a implicat in salvarea cantaretei, care a dezvaluit ca totul se reduce, de fapt, la o chestiune de orgolii. Mai exact, matusa Denisei, Lenuta Dovleac, este cea care ”taie si spanzura” in familie, iar artista este foarte afectata si a inceput sa-si verse supararea pe cei care ii vor binele.

”Varianta cu medicul din Israel a picat de saptamana trecuta. Medicul nu a vrut sa vina. S-a uitat pe analize si, cand a auzit de atmosfera din familie, a refuzat. Pentru el conteaza foarte mult ca pacientul sa fie inconjurat de energie pozitiva, iar ceea ce e in familia aia e greu de descris. Matusa Denisei e cea care conduce totul, ea face ce vrea din Denisa, nu iubitul ei.

Dupa ce am aflat ca a picat varianta cu Israelul, l-am pus pe iubitul Denisei in legatura cu dr. Corneliu Moldovan. Denisa, luni sau marti, trebuia sa inceapa tratamentul, insa nu a fost asa. Joi au sunat de la spital si au intrebat cand pot veni si li s-a spus ca nu se poate pentru ca Denisa e din nou internata la Sfantul Luca. Mint, cu totii mint. Iubitul Denisei abia a reusit sa o convinga pe fata sa mearga la dr. Moldovan, pentru ca nu poate trece de matusa. Denisa e extrem de influentabila, mai ales in perioada asta cand e chinuita de dureri. Sunt momente in care Denisa si tipa la iubitul ei din cauza matusii”, a povestit Israela
loading...
Profesorul doctor Corneliu Moldovan este directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa si a acceptat sa o trateze pe Denisa, mai spune Israela. Fosta „jumatate” a lui Liviu Arteni considera si ca mama Denisei nu se implica suficient si o lasa pe sora ei sa ia deciziile in familie, iar, din aceasta situatie, tot pacienta are de suferit. Intre timp, Denisa pare sa se fi resemnat si le cere membrilor familiei doar sa-i satisfaca mici dorinte!

”Da, e adevarat ca mama ei pleaca din Bucuresti pentru a merge la tara. Cel care sta mai mereu cu Denisa in spital e iubitul ei. I-am spus mamei sa o ia acasa si mi-a replicat: «Si eu ce fac daca-mi face constipatie?» Nu mi-a venit sa cred ca-mi spune asta! I-am spus ca ii platesc eu pe cineva, pentru ca i-ar fi mult mai bine acasa, in patul ei, linistita, departe de muribunzi…”, sustine Israela Vodovoz.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro