Premiere cinematografice in saptamana 16-22 iunie

Este o saptamana cu patru premiere in care cuvantul-cheie pare a fi adrenalina. Ca e vorba de intreceri pe pista, de metode inventive de a transporta si scapa cadavrul un stripper, de furturi de masini clasice sau dejucarea unui atac terorist, este clar ca tensiunea nu se va da dusa de pe ecrane saptamana aceasta. Azi incepe si o saptamana cinematografica in care stii de la inceput cum se vor imparti grupele de spectatori: familiile vor fi atrase de animatie, ele de comedia ireverentioasa, iar ei de filmele de actiune. Iata mai jos recomandarile noastre.

Cars 3
Franciza Cars este una dintre cele mai profitabile din portofoliul Disney, dar nu neaparat datorita incasarilor din cinematografe: obiectele si jucariile cu personajele Cars au generat profituri de miliarde.

Iata de ce nu e deloc greu sa intelegem ca, desi Cars 2 a fost primul sequel Pixar desfiintat de critici si primit cu raceala de public, franciza continua. Cars 3 pare sa fie o revenire la forma, pentru ca il prezinta pe erou, Lightning McQueen pierzandu-si locul favorit din lumina reflectoarelor. O lectie de umilinta, dar si una de perseverenta, animatia are putea sa atraga familiile, mai ales daca cei mici il iubesc deja pe personajul interpretat de Owen Wilson.

Rough Night
Hollywood-ul isi neglijeaza de decenii publicul feminin si, cand nu-l neglijeaza, ezita intre a-i oferi siropuri romantice sau comedii ireverentioase in care personajele feminine se poarta ca cele din Marea mahmureala.

loading...
Este si cazul lui Rough Night, o comedie cu Scarlett Johansson pe afis, despre un grup de prietene ce se dezlantuie atat de drastic la o petrecere a burlacitelor, incat reusesc sa-i faca felul stripper-ului angajat sa le condimenteze noaptea. Un sir lung de decizii nefericite le catapulteaza pe cele cinci petrecarete de partea gresita a legii. Filmul a fost promovat ca „prima comedie nerecomandata minorilor regizata de o femeie in ultimii 20 de ani”, dar oare spune asta ceva despre calitatile premierei de vineri?

Overdrive
Scott Eastwood (al carui nume va fi probabil multa vreme insotit de succinta prezentare „fiul mult mai celebrului Clint”) isi consolideaza pozitia la Hollywood cu acest film de actiune in care eroul, Andrew, si fratele sau (Freddie Thorp) fura inestimabile masini de epoca. O combinatie low-cost de Furios si iute si Gone in Sixty Seconds, Overdrive ar putea atrage publicul masculin cu efectele speciale, caii putere, frumusetea actritelor si cateva dintre cele celebre modele clasice de masini, conduse in locatii clasice. Pe Estwood il vom revedea la anul in Furios si iute 8 si in 2018 in sequelul Pacific Rim.

Unlocked Pericol descatusat
Noomi Rapace revine in atentie intr-un thriller cu buget mic care se sincronizeaza cu preocuparea terorista actuala. Inconjurata de foste nume mari ale cinema-ului (Michael Douglas, John Malkovich), actrita scandinava o interpreteaza pe Alice, fosta agenta CIA bantuita de faptul ca o investigatie esuata a sa a dus la moartea a zeci de persoane. Agenta are o sansa la izbavire atunci cand are sansa de a impiedica un atac terorist cu arme biologice asupra Londrei, iar faptul ca trebuie sa faca echipa cu un agent interpretat de Orlando Bloom cu siguranta o ajuta sa reintoarca in actiune.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro