Premiere cinematografice in saptamana 2-8 iunie

Primul weekend al lunii iunie ne ofera doar doua premiere, dar acestea ar putea sa-i satisfaca pe amatorii de distractie la cinema, din doua motive foarte simple: cifrele de box office ne arata ca putini romani ii rezista lui Dwayne Johnson (mai ales cand e insotit de Zac Efron) si noi garantam ca nu ar trebui sa-i rezisti lui Gal Gadot. Iata mai jos recomandarile noastre.

Wonder Woman
Exact cand credeam ca Zack Snyder si echipa sa de la studiourile Warner nu mai sunt in stare sa faca dreptate unui supererou DC, iata ca o mana de femeie (regizoarea Patty Jenkins) face minuni cu cel mai popular nume feminin din panteonul supereroic DC: Wonder Woman beneficiaza de interpretarea convingatoare a lui Gal Gadot pentru a prezenta captivant pe marile ecrane combinatia de iscusinta in lupta si empatie pentru care supereroina a devenit atat de iubita, devenint unul dintre cele mai importanta personaje fictive din lupta pentru emancipare a femeilor.

Fara sa fie un film perfect, Wonder Woman te tine in priza cu o istorie alternativa a Primului Razboi Mondial, conflagratie in care o amazoana crescuta pe insula Temiscira va avea un cuvant greu de spus in ucigatoarele planuri uneltite din umbra de zeul razboiului, Ares. Anul acesta ne vom mai intalni o data cu Wonder Woman in Justice League, din 17 noiembrie.

Baywatch
Cand s-a anuntat ca serialul Baywatch va avea parte de un remake pentru marele ecran, sprancene nedumerite s-au ridicat pe intreg globul.

loading...
Daca Hollywood-ul nu invata din greseli la fel de des pe cat ne-am fi dorit, macar este atent la povestile de succes si cu Baywatch a incercat sa reproduca performanta 21 Jump Street, titlu reinterpretat in cheie comica. Dwayne Johnson il interpreteaza pe Mitch, liderul echipei de salvamari din Emerald Bay, care trebuie sa-l accepte in echipa pe imprevizibilul si incontrolabilul Brody (Zac Efron), un inotator dublu medaliat la Jocurile Olimpice. Descoperirea ca golful a devenit scena unui eficient trafic de droguri va deveni o noua provocare pentru Mitch si colegii sai.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro