Premiere cinematografice in saptamana 29 iunie – 5 iulie

Cu temperaturi mai mari decat ne-am fi dorit, weekend-ul ne invita in racoarea cinematografelor cu trei filme noi si foarte diferite.

Despicable Me 3
Dupa ce al doilea film al seriei a incasat aproape un miliard de dolari in 2013, iata ca ne reintalnim cu Gru si minionii intr-o noua aventura ce se anunta a fi unul dintre highlight-urile cinematografice ale verii.

Povestea are in centrul atentiei consecintele unei vesti extraordinare: Gru are un frate geaman! Faptul ca acesta, Dru (acelasi Steve Carell), are o viata aparent mai plina va fi punctul de pornire al unei rivalitati fratesti gata sa amuze publicul. Furtul unui diamant si rafuielile cu Balthazar Bratt, un alt antagonist obsedat sa subjuge lumea, vor fi principalele provocari. Evident prin cadru vor trece foarte des si minionii, care se pregatesc acum pentru Minions 2, sequelul asteptat in 2020.

Baby Driver
Iata un film care ar putea atrage, pe langa spectatorii solitari, grupurile de prieteni si cuplurile, pentru ca ofera atat urmariri captivante de masini, cat si o poveste de dragoste.

loading...
Povestea lui Baby (Ansel Elgort), un tanar as al volanului care este santajat de un gangster (Kevin Spacey) sa-i ajute echipele de spargatori de banci sa fuga cat mai repede de la locul jafurilor, se complica foarte mult atunci cand in viata sa apare Deborah (Lily James). Tot ce vrea Baby este sa lase in urma trecutul sau de raufacator, dar acest lucru se va dovedi mai greu de realizat decat se astepta, din cauza manipulatorului sau lider intru faradelegi si a „colegilor” sariti de pe fix. In ciuda unor probleme de scenariu, filmul lui Edgar Wright este de vazut si de auzit (are unul dintre cele mai laudate si antrenante soundtrack-uri din ultima vreme).

On Body and Soul
Stim, publicul din Romania fuge de filme premiate la festivaluri. Dar iti lansam o provocare: un singur film de festival daca vezi in 2017, acesta sa fie Despre trup si suflet, sensibilul, imprevizibilul, inclasabilul castigator al Ursului de Aur de anul acesta. Un film despre impartasirea intimitatii, Despre trup si suflet are una dintre cele mai atractive premise: doi colegi de serviciu descopera, in urma unor interviuri obligatorii cu un psiholog, ca viseaza noapte de noapte acelasi vis. Efectul descoperirii va avea consecinte neasteptate in vietile celor doi singuratici.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro