Razboi pe averea Ilenei Ciuculete! Ce s-a aflat despre Cornel Gales

La trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, familia cantaretei si Cornel Gales e in razboi. Mai mult de atat, mama artistei sustine ca Ileana stia de boala necrutatoare de zece ani, insa n-a avut timp sa mearga la medici.

”Nu mi-a spus ca face parastas. Macar cu o zi, doua, trei sa ne fi spus ca ne strangeam si noi. Nu stiu ce a urmarit. Eu am sunat sa vad ce face si asa si mi-a spus ca ii face perfuzii Ilenei.

In fiecare zi, cand sunam sa vad ce face, imi spunea ”Uite, bine, a venit iar asistenta sa-i faca o perfuzie.”. Mi-am dat seama ca nu e bine si am sunat, dar nu mi-a mai raspuns. E foarte vinovat de moartea Ilenei. Eu i-am spus in fata, cu durere mare: ”De ce nu mi-ai spus si mie sa fi vorbit si eu cu ea cand era in viata?” Nu m-a anuntat si sunt indurerata. O s-o plang pana cand m-oi duce la mormant. Nu e adevarat ca a vandut aurul pentru a plati datorii si pentru a ma opera. Mi-a trimis doar 10 milioane, dar eu am multi ani de cand sunt operata. Cand a venit la mine la spital, mi-a spus ca se simte rau si ca merge la control, dar nu mai retin tara in care merge. Stia ca e bolnava, dar mergea pe picioarele ei si n-a mers. Mereu spunea ca merge si mereu amana.”, a spus mama Ilenei Ciuculete, in cadrul unei emisiuni.

De cealalta parte, insa, fratele cantaretei sustine ca artista stia de boala de zece ani, iar Cornel o trata cu o ”tuiculita”.

loading...
”Nu mai sunt eu. Cand s-a operat mama, acum 10 ani de zile, Ileana a plecat cu Cornel in Austria. De Craciun ne-am intalnit, pentru ca mama a fost operata de Mos Nicolae. I-a spus ca pleaca in Austria, la un control de rutina, probabil nu se simtea bine si trebuia sa urmeze un stil de viata sanatos. Trebuia sa mearga mereu in Austria si imi spunea ca ”Ma, Dadica, nu cred ca o sa mai ai mult timp sa-mi spui asa. Ma, Auras, nu am timp. Sunt nunti.” Nu stiu cine o obliga. Mereu am fost langa ea si dupa accident. M-a indepartat si de copiii surorii mele si de mama mea.”, a marturisit Aurel, fratele artistei.

Invitat in platoul emisiunii, Cornel Gales neaga toate acuzatiile si spune ca sotia lui i-a spus, pe patul de moarte, sa stea departe de familia ei: ”Mi-a zis sa ma degrevez de aceasta relatie. El a facut numai chestii distructive. Mugurel e acolo, poate sa recunoasca.”, a spus Cornel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro