Vraciul care i-a stat alaturi, dezvaluiri despre tanguirile artistei

Denisa Raducu duce o lupta crunta cu cancerul, iar apropiatii se declara neputinciosi in fata sortii ei. Marian Vasile, ”vraciul” care a incercat sa o salveze de cumplita boala cu un tratament alternativ, a dezvaluit ca a avut un soc atunci cand a intrat prima data in casa acesteia.

UPDATE 11:56 ”Maladia de care sufera Denisa face ravagii in organismul ei! E dureros sa o vezi cum sufera, insa nimeni nu are nicio putere, doar Dumnezeu poate sa faca o minune pentru ea. Tocmai cand se credea ca fata s-a facut un pic mai bine si isi revine incet, incet, mai ales dupa ce si-a scos si lichidul din stomac, acum a venit o alta nenorocire! Blonda nu mai respira asa cum trebuie, tuseste si se plange de dureri la spate, mai concret la nervii intercostali, cauzate de plamanul afectat. Doctorii care o tin sub observatie i-au recomandat sa mearga sa isi faca din nou analizele pulmonare, fiindca este nevoie de un nou tratament, probabil mai puternic decat cel pe care il ia in acest moment!”, au dezvaluit persoane din preajma familiei”, au declarat surse apropiate Denisei pentru wowbiz.ro.

Barbatul sustine ca Denisa se plange de dureri de ficat si este extrem de complexata din cauza ca a slabit extrem de tare. Mai mult decat atat, Marian a marturisit ca Denisa a fost ferm convinsa ca va muri atunci cand medicul a trimis-o acasa si i-a dat voie sa manance orice doreste.

”M-am dus la ea, nu a putut sa se ridice din pat. Si-a cerut scuze Marine, nu pot sa ma ridic. Mi-am dat seama ca e grav. Era slabita, intr-adevar. Avea si un complex Aoleu Marine, am slabit… Ma doare ficatul asta, ma doare tot corpul. Practic nu mai era nimic de facut. Domnul doctor i-a spus ca poate sa manance orice, ea a vazut exact ceea ce i-a spus unchiul ei, ca atunci cand iti spune medicul ca poti sa mananci orice, inseamna ca nu mai ai nicio sansa. Am dus o lupta de doua-trei saptamani sa ii scoatem chestia asta din cap. Practic asa a perceput. Era cazuta psihic. La ea cancerul a venit ca o reactie la alte boli. Avea intoxicatie cu cupru. In doua luni a facut de doua ori lichid ascitic. Ajunsesem sa ne uitam si in toaleta sa vedem cum face urina, fecalele si chiar mama ei m-a chemat Mariane, mi se pare ca e sange in toaleta. Cand am vazut, iti dai seama ca m-am speriat. Ma simt vinovat moral, ca nu am putut sa o duc pana la capat. Denisa m-a ajutat foarte mult cand am fost bolnav, nu cu bani, ci mi-a dat socul ala emotional. 60.000 de euro mi s-a cerut, de unde sa-i iau? Liviu si Denisa erau afara, ma asteptau. Bai, iti canta sora ta cat vrei tu, m-a ajutat enorm. Si Nicolae Guta mi-a sarit in ajutor”, a povestit Marian Vasile, barbatul care a incercat sa o ajute pe Denisa sa scape de boala.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro