Are 38 de ani ?i un trup atletic.

Ea este cea mai sexy din familia Kardashian, fara interventii chirurgicale si cu trei copii la activ. De cand are un iubit mult mai tanar, Kourtney Kardashian (38) arata mai din ce in ce mai bine, iar asta nu se datoreaza bisturiului sau vreunui tratament estetic chinuitor, ci unui stil de viata sanatos, cu mult spor, o dieta echilibrata si un program riguros.


Este adevarat ca are o multime de bani, dar nu a pasit pe urmele surorilor sale mai mici care si-au dorit rezultate uimitoare in cea mai scurta perioada, Kim, Khloe si Kylie fiind deja clientele fidele ale clinicilor de chirurgie estetica, in timp ce Kendall, model de top, este toata naturala.

Iar Kourtney nu arata bine doar imbracata, ci si in costum de baie, sau nud si ne-a demonstrat asta in nenumarate randuri, fie ca a distribuit poze sexy pe contul sau de Instagram, fie ca a fost surprinsa de paparazzi la plaja, ori pe iaht, in cele mai decoltate costum de baie, care i-au scos in evidenta formele voluptoase. Diva, mama a trei copii, le-a aratat din nou fanilor sai ca are cu ce se mandri, impartasind o serie de fotografii sexy, cu posteriorul la vedere, intr-un slip brazilian, savurand o bautura pe malul oceanului.
loading...
Are 38 de ani, dar arata incredibil intr-un costum de baie din doua piese, cu sapca si ochelari de soare la ochi. Iar Kourtney nu se opreste aici, ci le promite domnisoarelor care o admira ca le va dezvalui cateva dintre secretele corpului sau perfect si cum reuseste sa se mentina in forma, intr-un articol pe blogul sau, material insotit de o serie de fotografii cu ea nud.



sursa: okmagazine.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro