Anamaria Prodan, prima declaratie despre moartea Denisei Manelista

Denisa Raducu s-a stins din viata in aceasta dimineata, dupa o lupta grea cu cancerul. Anamaria Prodan a incercat sa o ajute, insa boala pusese deja stapanire pe trupul ei firav. Anamaria si-a exprimat regretul si neputinta printr-un mesaj postat pe contul personal de socializare.

„Sensul zilei de azi nu poate fi recuperat. Moartea si-a verificat azi ceasul de buzunar si cu aceeasi precizie dureroasa ne-a mai rapit un copil. Explicatia va fi banala si rece: era nevoie de inca un inger, iar Denisa indeplinea toate cerintele. Cu siguranta se va vorbi mult despre acest subiect, iar altcineva ne va oferi alte cateva explicatii seci si inutile care in cel mai bun caz vor cauta sa lumineze ungherele obscure ale tragediei. Si poate chiar, ne va da impresia ca vom intelege ce s-a intamplat. Dar nimeni nu ne va putea explica intocmai tragedia pe care pretinde ca o lamureste, nimic nu poate explica de ce un copil frumos, candid, cuminte si talentat, pleaca dintre noi, prematur la DOAR 27 de ani. Sensul zilei de azi nu poate fi recuperat! Pentru ca el nu exista! Cerul nu avea nevoie de inca un inger, oricat de mult ni s-ar explica asta!

Nu am suficiente cuvinte la dispozitie pentru a-mi exprima regretul pentru trecere in nefiinta a Denisei.Tragismul definitiv si apasator al acestei situatii ne afecteaza pe toti, cei care am cunoscut-o si am incercat sa facem ceva pentru a o ajuta. Eu personal, am sperat pana in ultima clipa ca o voi putea salva, insa din Cuba mi s-a spus ca e prea tarziu si ca nu o mai pot primi. Ma simt neputincioasa, ma simt lipsita de speranta. Mi-e greu sa cred in viata, cand atata moarte ne inconjoara.
loading...
Ma despart de tine, draga mea, prin cateva randuri semnate de Mark Twain in momentul disparitiei fiice sale. Randuri care din pacate, ti se potrivesc atat de mult: „Warm summer sun, shine kindly here. Warm southern wind, blow softly here. Green sod above, lie light, lie light. Good night, Dear Heart, good night, good night!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro