Azi Denisa trebuia sa cante la nunta fetei milionarului Viorel care i-a fost ca si tata!

Denisa Raducu s-a stins din viata duminica dimineata, in locuinta sa din Bucuresti, dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa care a rapus-o in doar 5 luni. Artista a fost condusa pe ultimul drum de un puhoi de oameni, fani, familie, rude, apropiati. Ea a fost inmormantata la Stefanesti, orasul ei natal din Ramnicu Valcea.

Denisa Raducu s-a luptat 5 luni cu cancerul. Alaturi de ea au fost cei din familie, dar si Alina, cea mai buna prietena a ei.

Tanara, impreuna cu tatal ei, un afacerist din Capitala pe nume Viorel, au ajutat-o pe Denisa cu tot ce au putut, nu numai financiar. Regretata artista a umblat prin multe clinici din tara si din straintate sperand ca se va vindeca si va reveni pe scena. Din pacate insa, ea a inchis ochii pentru totdeauna duminica dimineata.

Astazi, Denisa ar fi trebuit sa cante la nunta surorii Alinei, cea de-a doua fiica a lui Viorel. Denisa era nelipsita de la petrecerile din anturajul lui Viorel, ea facand deja parte din familie: zile de nastere, botez, nunti, nimic nu incepea fara Denisa Raducu.

loading...
Alina a fost cea mai buna prietena a ei. Au fost ca doua surori. Sambata se marita sora ei, Georgiana, iar Denisa urma sa cante la petrecere, asa cum a facut la toate petrecerile lor. Ea a tot sperat ca se face bine, chiar ii spunea Alinei ca va canta si va dansa la nunta Georgianei. Nuntasii s-au vazut nevoiti sa gaseasca alti artisti ca sa le intretina atmosfera. Ideea este ca nu prea le mai arde de petrecere, ca acum cateva zile au inmormantat-o pe Denisa, artista care era parte din familie”, sustin surse din anturajul regretatei artiste.
La aceasta nunta trebuia sa cante si Daniela Gyorfi. “Da, si eu trebuia sa cant, doar ca eu am anuntat ca nu pot ca nu sunt in tara. Am anuntat inca de cand am fost invitata. Denisa trebuia sa cante si ea la aceeasi nunta, e vorba de sora celei mai bune prietene ale Denisei”, ne-a spus Gyorfi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro