Cat au costat sicriul si bodyguarzii. Au facut cheta pentru inmormantare, insa mama Denisei…

Inmormantarea Denisei a strans sute de oameni, din Stefanesti, satul natal al artistei, sau Bucuresti, unde a trait de cand s-a lansat in lumea muzicala. Nu a fost una fastuoasa, cum se obisnuieste in cazul artistilor genului de muzica cantat de Denisa, ci decenta. Costurile inhumarii nu au fost excesiv de mari, iar familia Denisei nu a vrut sa accepte nici un ajutor!

Mama si sora Denisei au sperat pana in ultima clipa ca artista isi va reveni, pentru ca o perioada chiar a dat semne de insanatosire, asa ca au refuzat sa se gandeasca la inmormantare, sustin surse apropiate familiei.

Denisa a murit duminica dimineata in jurul orei 4 iar mama ei a fost nevoita, cu imensa durere, sa se gandeasca si la partea materiala a inmormantarii. Familia a angajat o firma de pompe funebre din sectorul 4 al Capitalei, care s-a ocupat de toate cele trebuincioase inmormantarii. Cand a fost vorba de achitarea facturii, mama Denisei a fost ferma pe pozitie. Mai multi apropiati facusera cheta, cate 1.000 de euro fiecare pentru a-i oferi mamei Denisei un ajutor, dar Geta Raducu i-a refuzat politicos. ”Va multumesc pentru ajutor si pentru ca v-ati gandit la noi, dar nu se pune problema…o vom ingropa din banii stransi de ea, din banii munciti de scumpa mea Denisa”, le-a spus, in hohote de plans, mama artistei.
loading...
Geta Raducu a suportat toate cheltuielile si nu a vrut sa iasa cu nimic in evidenta, spunand ca la fel a facut si fiica ei in timpul vietii, pentru ca nu s-a laudat niciodata cu obiecte de lux ori masini scumpe. Geta Raducu a avut insa o singura pretentie, ca sicriul in care Denisa isi doarme acum somnul de veci sa fie alb, culoarea puritatii. A ales un model mediu din punct de vedere al costurilor, undeva in jurul sumei de 700 de euro.

Prosoapele, colacii, tinutele de inmormantare, plata preotilor, a groparilor a mai costat cateva mii de euro, la care s-au adaugat si costurile mentinerii trupului neinsufletit la capela Cimitirului Bellu dar si transportul cu masina mortuara de la Bucuresti pana in Stefanesti-Valcea, peste 200 de kilometri, si a celorlalte vehicule din convoiul mortuar.
Familia Denisei a mai angajat o firma privata de securitate care sa-i fereasca de posibilele incidente. Fiecare agent de securitate a primit cate 200 de lei, pentru o zi de munca. Nimeni nu a stat sa faca calcule, dar costurile inmormantarii Denisei au fost estimate in jurul valorii de 15-20.000 de euro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro