Ce facea Denisa Manelista in urma cu fix trei ani!

Frumoasa blonda arata senzational in costum de baie si a atras toate privirile la o piscina de lux.

Denisa Manelista se lupta in aceste momente cu o afectiune extrem de grava a ficatului, care a tinut-o mai mult prin spitale in ultimele trei luni. Conform ultimelor informatii artista s-ar simti mai bine de cand urmeaza un tratament medical alternativ, dar starea ei este in continuare delicata.

Ei bine, in urma cu doar trei ani solista ne povestea, cu zambetul pe buze, la o piscina de lux de langa Bucuresti, ce planuri avea. Atunci ne-a marturisit ca s-a visat mireasa si ca, desi nu avea un iubit, stia exact cum o sa arate vesmantul alb pe care-l va purta la nunta.

„Acum ca am sanii mai mari, pot sa port o rochie alba, cum mi-am dorit dintotdeauna. Ma vad intr-o rochita de mireasa de printesa cu corset, simpla, cu cateva perlute. Am si visat-o!”, declara frumoasa Denisa.Tot atunci ne-a spus ca ii place la nebunie sa se bronzeze si sa se balaceasca, dar din cauza programului incarcat ajunge doar de cateva ori intr-o vara la piscina.

loading...
Frumoasa blonda a ales sa poarte in urma cu fix trei ani, la prima sesiune de bronzare din sezonul estival 2014, un costum de baie sexy care i-a pus in evidenta bustul pe atunci proaspat marit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro