Ce a facut tatal Denisei Manelista in ziua inmormantarii pentru a-si putea conduce fata la cimitir

Moartea Denisei l-a devastat pur si simplu pe tatal cantaretei! In ziua inmormantarii, Emilian Raducu a aparut inlemnit de durere si, cu ultimele forte, si-a condus fiica pe ultimul drum!

De cand Denisa Manelista s-a imbolnavit si medicii nu i-au mai dat nici macar o sansa de vindecare, tatal cantaretei a ajuns si el de nerecunoscut! Luni de zile, barbatul a plans zile si nopti! In multe momente, si-a strigat durerea in curte, s-a retras si de la serviciu, iar pe sistem nervos, a inceput sa aiba tot felul de probleme de sanatate.

“In urma cu vreo doua saptamani, de la atata suparare, Emilian a suferit un atac cerebral, in urma caruia a facut o semipareza pe partea stanga! Omul a fost internat la spital, cu grave probleme, nu putea vorbi, nu putea manca si nici nu isi putea misca gura, care ii era inclestata! Din fericire, dupa cateva zile de internare, el a fost lasat sa plece acasa, cu amendamentul insa de a lua un tratament care sa il ajute incet-incet sa isi revina la normal si sa poata vorbi”, au dezvaluit apropiatii lui Emilian Raducu
loading...
Problemele cauzate de semipareza au putut fi observat si in ziua inmormantarii cantaretei, atunci cand barbatul a aparut in satul lui din Stefanesti terminat de durere si de boala!
“Emilian saracu’… era de nerecunoscut! Era slabit si se vedea clar ca incerca sa isi ascunda fata, sa nu se observe ca i se strambase putin de la accidentul vascular! In plus, pentru a putea sa reziste toata ziua si sa nu cada prada emotiilor, el a luat un pumn de cinci calmante, care l-au linistit de tot! Avea privirea pierduta si se misca incontinuu ca un robot, insa numai cu medicamente a rezistat, altfel, i s-ar fi taiat picioarele de la cata suferinta avea in suflet”, au mai povestit prieteni apropiati familiei!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro