Ce nu s-a stiut despre Denisa Raducu! Adevarul complet despre artista care s-a stins din viata la doar 27 de ani

Moartea Denisei Raducu, tanara cantareata in varsta de 27 de ani, a captat atentia a milioane de oameni, iar in urma reactiilor controversate un jurnalist care a realizat un interviu cu ea in urma cu mai bine de zece ani a tinut sa explice cum era, cu adevarat, artista.

S-a stins din viata la doar 27 de ani, dupa mai bine de cinci luni de suferinta crunta din cauza bolii care a pus stapanire pe corpul ei. La scurt timp dupa inmormantarea artistei, aceasta a fost criticata pentru faptul ca obisnuia sa cante manele. In apararea memoriei ei a sarit un reporter, care a cunoscut-o pe Denisa la varsta de 16 ani, pe vremea cand abia se mutase in Bucuresti si locuia cu unchiul ei, cantaret si el.

Astfel, in materialul de pe EVZ, acesta povesteste ca tanara avea modestia si simplitatea unui copil crescut cu bun simt intr-o familie nu foarte instarita.

Mai exact, el a dezvaluit ca in camera artistei a descoperit doua perne facute de bunica ei si un ursulet de plus, pe care le-a adus din satul ei natal, intrucat ii era greu sa stea departe de familie.

loading...
„Dar sa nu scrii asta, ca apoi poate nu mai sunt luata in serios la concerte. O sa zica lumea ca sunt un copil!Astea le-a facut bunica atunci cand a aflat ca ma mut la Bucuresti”, marturisea ea la vremea respectiva.
De asemenea, ea a mai dezvaluit, in cadrul interviului ca nu se baza doar pe muzica: „Ma duc la scoala, desi acum este putin mai greu cu timpul ca trebuie sa fac loc in program si pentru inregistrari si concerte. Ma bucur ca m-am mutat la Bucuresti ca pot merge si la un liceu mai bun si mai tarziu la facultate. Vreau sa am si o diploma ca nu pot risca sa ma bazez numai pe muzica. Am citit cazuri de cantareti care au ramas fara voce, asa ca trebuie sa am si o varianta de rezerva”, mai spunea regretata artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro