Ce se va intampla cu melodiile Denisei? Dan Bursuc a facut marturisirea

Moartea Denisei l-a indurerat pe Dan Bursuc. Impresarul a dezvaluit ce se va intampla cu melodiile regretatei cantarete.

Dan Bursuc sustine ca ar fi o dovada de respect fata de eforturile Denisei daca fostii ei colegi de breasla ii vor prelua melodiile.

”E dorinta fiecarui om de a ajunge cineva, de a fi apreciat. Trebuie sa te bucure ca esti apreciat si ca esti chemat la petrecerea unor oameni. Noi trebuie sa ne facem meseria, oriunde am fi in lume. Noi am depasit momentele astea, am adus pozitivitate in meseria mea. Au existat momente si bune si rele, si mai putin frumoase, dar eu am avut drag fata de meseria mea si am depasit totul si am mers mai departe. Meseria noastra e atat de frumoasa incat trebuie sa ne-o facem cu dragoste si cu placere.
loading...
Denisa a fost un artist foarte iubit, la nivel national, dar si international. Din respect, colegii ar trebui sa duca mai departe melodiile ingerului care a plecat dintre noi. Eu o cunosc de cand avea 15 ani. Ea a inceput sa cante muzica populara, chiar a studiat muzica populara, dupa care a fost preluata de Florin Peste si introdusa in lumea manelistilor pentru ca facea foarte multi bani. Ea a fost foarte apreciata si foarte iubita pentru tot ce a facut”, a declarat Dan Bursuc potrivit Cancan.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro