Cel mai tare impresar din Romania povesteste in detaliu cat de frumoasa e Denisa Manelista in sicriu

E jale in lumea muzicii de petrecere! Indragita cantareata Denisa Raducu, cunoscuta cu numele Denisa Manelista, a incetat din viata in acesta dimineata, in jurul orelor 04:30, dupa 4 luni de lupta nemiloasa cu boala care i-a adus sfarsitul. Artista avea doar 27 de ani!

Cimitirul Bellu din Capitala va deveni cu siguranta, zilele acestea, un loc adesea frecventat de artistii din Romania. Si nu numai de ei, mii de fani ai Denisei Manelista fiind asteptati sa vina la capataiul sau pentru a-i aprinde lumanari si a-si lua adio de la ea pentru totdeauna.

Printre primii sositi s-a numarat Puiu Gheorghiu, celebrul impresar al lui Florin Salam. Cu vocea tremurandu-i de durere si vizibil marcat de vestea mortii Denisei Manelista, impresarul si organizatorul de spectacole de manele ne-a relatat ce a vazut in capela, cand a ajuns la Cimitirului Bellu, langa sicriul Denisei.
loading...
“Denisa e frumoasa, e asa cum o stim noi toti. E aranjata si linistita. Poarta o rochie ca de spectacol si arata de parca ar dormi! Zambeste! E impacata si are zambetul ei inconfundabil pe buze. Asta cred ca m-a impresionat cel mai mult, zambetul ei si pacea pe care o transmite. Nu e imbracata in rochie de mireasa si nu vad de ce ar fi trebuit sa poarte asa ceva. Are parul aranjat frumos, nu e tapat, nu s-a exagerat deloc. Pe piept are o iconita, iar in jur sute si sute de flori. E o mare pierdere pentru muzica noastra!”, a declarat Puiu Gheorghiu, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro