CRISTINA CIOBANASU si VLAD GHERMAN au facut anuntul

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, pe care fanii ii pot urmari in cel de-al doilea sezon al “Cand mama nu-I acasa”, se pregatesc sa traiasca o noua experienta profesionala! Vedetele vor da startul, in curand, inregistrarilor pentru un proiect inedit.

Acum, se relaxeaza in vacanta, in Spania, dar nu va mai dura mult si cei doi vor reveni la munca. Dupa lansarea celui de-al doilea sezon “Cand mama nu-i acasa”, Criss si Vlad , dar si ceilalti actori din distributia serialului, se vor intalni pentru a continua povestea inceputa, in aceasta primavara. “Incepem filmarile pentru un proiect mare, ambitios. Este vorba despre continuarea Cand mama nu-I acasa”, dezvaluie Vlad.

Pana atunci, insa, fanii pot urmari primele episoade din cel de-al doilea sezon al serialului, in care ii pot vedea si pe Doinita Oancea si Augustin Viziru. “Sunt sase episoade, sase zile, in care Victor traieste fara Miruna. Apar personaje noi, personaje care vor fi mai bine conturate in serialul mare. Povestea este aceeasi, dar va fi un proiect foarte mare. Multe episoade, episoade lungi, vor fi difuzate! Am citit scenariul si, credeti-ma, este ceva ce nu am mai facut niciodata! Pentru noi este o provocare!”, a mai adaugat Vlad.
loading...
“Cand mama nu-i acasa” e primul serial din Romania filmat integral cu telefonul mobil, produs de Ruxandra Ion, cu un scenariu realizat de Simona Macovei, in regia lui Radu Grigore, a ajuns la cel de-al doilea sezon si va continua in toamna cu numeroase surprize.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro