Danezu’ a dezvaluit ce facea Denisa in studiourile de inregistrare

Danezu’ a dezvaluit detalii nestiute din viata Denisei, despre felul in care aceasta se comporta atunci cand era in studio si isi inregistra melodiile. Fostul coleg al artistei a marturisit ca nu era deloc usor sa-i ajungi la suflet si sa-i devii prieten.

Danezu’ a vorbit cu durere despre Denisa, care duminica s-a stins din viata. Artistul a spus despre aceasta ca era o perfectionista, extrem de atenta la detalii si ca muncea din greu. Fostul coleg al Denisei a marturisit ca aceasta era capabila sa inregistreze si de 20 de ori o piesa, insa ca nu se oprea decat atunci cand considera ca este totul facut perfect. Barbatul a mai spus ca nu era usor sa-i fii prieten Denisei, caci aceasta se dedica in totalitate muncii sale.

”Era, cu adevarat, o perfectionista. Cand intra in studio, statea si doua zile. Tragea atatea duble, pana iesea totul perfect. Nu accepta jumatati de masura, voia sa fie vocea ei fara nicio greseala, nu accepta sa lucram din butoane nimic. Uneori tragea aceeasi piesa si de 20 de ori, doar ca sa fie fara greseala. O asculta cu atentie, nu se juca deloc cand venea vorba de munca. Denisa era, probabil, cea mai serioasa artista din domeniu. Rar mi-a fost dat sa aud o asemenea vocea. Avea ceva… ceva special. Nu pot spune cat de mult regret pierderea ei, cand de mult imi placea de ea, ca artist. Era foarte greu sa fii prieten, cu adevarat, cu ea. Acum am tot vazut pe unii altii care se laudau cu amicitia lor. Dar, sa va spun un secret: Denisa vedea doar munca, ea nu socializa prea mult in afara muncii. Era timida, retrasa, nu povestea mai nimic despre ea. In schimb, era de o bunatate fara seaman, intotdeauna se punea pe locul al doilea pe ea si ii ajuta pe cei din jur”, a spus Danezu`, unul dintre artistii si proprietarii de studio care au lucrat mult timp alaturi de ea.
loading...
Danezu’ a povestit un episod care l-a impresionat teribil si care i-a ramas in minte si peste ani: ”Colaboram mult mai des pe atunci, pe vremea aceea o chemam la concerte, ii dadeam cantari. Si, invitati la Bacau, la o discoteca, am ramas interzis cand am vazut cati oameni erau dupa vreo jumatate de ora de cantare. Canta Denisa, locul nu era antifonat prea bine, iar muzica se auzea in tot cartierul. Discoteca avea cam 300 de locuri, nu cred ca era loc de mai multi. Dar, la un moment dat vedeam ca oamenii tot vin. Cred ca deja se adunasera o mie si mai erau si afara. Patronul mi-a spus atunci ca el nu a mai patit asa ceva. Nu a mai avut nici macar o sticla de apa, sa ne dea noua, care cantam, vanduse tot ce avea in bar si in magazie. Iar Denisa a strans oamenii aceia cu talentul ei, canta live, era ceva…”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro