Decizia definitiva pe care a luat-o Denisa Manelista in privinta impresarului ei!

De cand se simte mai bine, Denisa Manelista a luat decizia de a se apropia din nou de impresarul ei, Liviu Dovleac, omul cu care a reusit sa castige o adevarata avere in ultimii ani!

Surse din preajma cantaretei sustin ca ea s-a intalnit de mai multe ori cu Liviu si pare ca se intelege cu el de minune.

“In momentele in care boala i se agravase, mama Denisei i-a interzis lui Dovleac sa nu mai vina acasa la manelista! Il considera oarecum raspunzator de starea in care se afla fiica sa si dorea sa o fereasca tot ce o facea sa sufere! Drept dovada, timp de vreo trei saptamani, Liviu si cantareata nu au mai vorbit nici macar la telefon! Insa, acum, situatia s-a schimbat! De cand fata da semne de vindecare si chiar poate sa se si deplaseze, a revenit la sentimente mai bune fata de impresarul sau, in ciuda parintilor sai! In prima faza, l-a sunat, apoi, s-a urcat in masina personala si l-a vizitat, iar, probleme dintre ei s-au rezolvat! Relatia lor s-a consolidat iar si se vad destul de des”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Raducu.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro