Denisa Manelista a ajuns la spital! Fanii cantaretei au intrat deja in panica!

In ciuda faptului ca starea de sanatate i s-a imbunatatit vizibil in ultimele trei saptamani, Denisa Raducu a ajuns iarasi la spital.

Cantareata a fost nevoita sa se interneze pentru o zi, intrucat avea nevoie de cadrele specializate pentru a urma tratamentul naturist de vindecare a maladiei la ficat de care sufera de cateva luni bune

Medicul care o tine sub observatie pe Denisa i-a spus ca acea combinatie de vitamine pe care o ia zilnic, plus uleiul din Columbia, nu necesita neaparat o vizita la spital. Poate fi luata acasa! Totusi, la perioade scurte de timp, ea trebuie sa vina la clinica pentru hidratare masiva, ceea ce presupune o sedinta de perfuzii de ore intregi si, in atari conditii, este musai sa ramana acolo peste noapte. Trebuie monitorizata. Asa s-a intamplat si recent, cand manelista a stat o zi sa isi faca alimentarea alternativa cu ser fiziologic si mai multe calmante intr-o rezerva separata, departe de ochii celorlalti bolnavi”, au dezvaluit persoane din preajma familiei.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro