Denisa Manelista a avut o premonitie legata de aparitia iubitului ei in viata sa!

La aproape o saptamana de la decesul Denisei Manelista, continua sa apara nenumarate intrebari leagate de moartea sa si boala grava de care artista a suferit, respectiv carcinom hepatocelular.

Acesta este un cancer hepatic primar cu cea mai mare rata de mortalitate, speranta de viata a pacientilor nefiind mai mare de 6-12 luni din momentul primirii diagnosticului.

Denisa Manelista a fost o curajoasa si, in ciuda constitutiei sale fragile, ea s-a luptat 5 luni cu boala crunta, cea care i-a fost fatala si i-a curmat viata la 27 de ani. Straniu este faptul ca boala s-a instalat in corpul Denisei la inceputul acestui an, cand, surprinzator, artista era perfect fericita pentru ca, in sfarsit, isi gasise jumatatea.

In urma cu 3 ani, in cadrul unui interviu realizat de Cristina Siscanu, Denisa Manelista a vorbit despre viitorul ei iubit, dezvaluind ca este un pic tematoare sa nu greseasca si sa strice totul atunci cand acesta va aparea in viata ei.

loading...
Intrebata despre viata sa sentimentala, Denisa Manelista a marturisit sincer si deschis ca nu are iubit si este inca virgina.
“Da, uite ca nu am iubit, dar sunt sigura ca atunci cand o sa-mi fac viata mea o sa se schimbe. Mi-e si frica de momentul asta sa nu stric ceva, stii? O sa imi spuna: de ce mergi sa canti de Revelion cand putem sa mergem intr-o vacanta, sa stii, o sa apara discutii. Sper insa sa imi gasesc un om bun si sa-mi inteleaga meseria. Am fost indragostita pana acum, dar daca nu s-a intamplat nimic…a trecut.Nu, minunea nu s-a intamplat, dar cand o sa ma vedeti cu un baiat de mana inseamna ca o sa se intample. (…) Dar stii, eu am aparut de mica in lumea asta si majoritatea oamenilor tot mica ma vad. Asa sunt eu cu fetele de la Bambi, tot mici le vad pentru ca le stiu de mici. Asa ca am ramas si eu setata si atunci cand cine incearca ceva ii spun: nu ca eu nu vreau relatie ca sunt mica!”, declara Denisa Manelista.

Spaima sa avea sa se adevereasca, Denisa Manelista imbolnavindu-se la scurt timp dupa ce s-a indragostit.

sursA: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro