Denisa Raducu a dezvaluit ca era pregatita de maritis

Denisa Raducu a marturisit intr-un interviu ca parintii ei erau preocupati de viata sa sentimentala.

Denisa Raducu a decedat duminica, la doar 27 de ani, fiind inmormantata intr-o rochie roz, preferata ei, si nu intr-o rochie alba de mireasa, asa cum sunt ingropate fetele nemaritate. De altfel, starea civila a Denisei, care nu a aparut niciodata in compania unui iubit, era o preocupare comuna a parintilor ei, care sunt divortati.

Intr-un reportaj din 2014 realizat de Kanal D in apartamentul sau, Denisa a dezvaluit, la un moment dat, ca mama sa o incuraja sa se duca la intalniri cu barbati. “Mama mi-a spus ca nu-i normal sa stau in casa, cand am timp liber sa ies afara. Mi-a zis: “Mama, de unde vrei sa te gaseasca iubitul, din pat sa te ia?”, a spus Denisa.
loading...
Intrebata de reporter daca e pregatita de maritis si are zestre, cum ar fi covoare, pahare si alte bunuri, Denisa a raspuns: “Tatal meu s-a ocupat de zestrea mea, cred ca a strans cate ceva”. Parintii Denisei, Geta si Emilian, nu au ramas in relatii apropiate dupa divort, cei doi certandu-se la inmormantarea fiicei lor, in fata casei, din cauza unor detalii legate de inhumare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro