El este omul care a descoperit-o pe Denisa Raducu! O plange fara oprire

Denisa Raducu a lasat un gol imens in inimile celor care au cunoscuta. Indragita artista a fost inmormantata marti, in satul Stefanesti, acolo unde a copilarit. Teodor Vlada, barbatul care i-a descoperit talentul este si el profund indurerat de pierdea Denisei.

”Denisa era in clasa a V-a, era la domnul profesor Moga Ion. Mergand la scoala pentru a face un grup vocal, din care facea parte si Denisa, am ascultat-o cu atentie. Mi s-a parut mie ca era o voce mai frumoasa, mai placuta, am tras-o deoparte si i-am zis ca as vrea sa imi cante o melodie. Mi-a cantat piesa lui Maria Ghinea, Dragostea e o floare rara. In acel moment, i-a spus asa: Denisa, o sa stau de vorba si cu colegul meu, o sa te ascultam toti, si o sa te ajutam cu tot ce putem noi”, povesteste Teodor Vlada.

”Am luat legatura cu o doamna muzicolog si am mers cu Denisa la Craiova si a primit si confirmarea ei. Mi-a zis ca e o voce frumoasa, dar ca trebuie lucrata. Am mers la regretatul maestru Olea, care a fost la orchestra de la Dragasani si am pregatit-o pentru ca aveam nevoie de un instrumentist, pentru ca eu cantam muzica dupa ureche. Facand repetitii cu maestrul, a invatat prima piesa, Mandrulita dupa grui. Dupa aceea, am mers la primul concurs, la Dragasani, si a prezentat o piesa cu acompaniament orchestral, ”mandrulita dupa grui” si o doina, Frunzulita, flori marunte. A obtinut premiul I acolo. Cei din juriu mi-au spus ca va ajunge o stea a muzicii populare romanesti. A trecut o perioada, iar Denisa a lasat muzica populara si, cu ajutorul varului, a lui Florin Peste, a plecat pe lumea cantului manelist, care a si ajutat-o foarte mult”, a mai spus barbatul pentru spynews.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro