Iubitul Denisei Raducu nu-si mai revine din soc!

Denisa Raducu s-a stins din viata duminica dimineata, dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa si a fost inmormantata, marti, in comuna valceana Stefanesti. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum. Familia si iubitul artistei sunt inca devastati si nu pot accepta ca Denisa nu mai e…

Iubitul Denisei, Florin, a stat departe de ochii presei, dar si de cei ai curiosilor in toata perioada in care artista s-a luptat cu boala. El a facut insa tot posibilul sa-i gaseasca tratament, sa-i trimita analizele la clinicile din strainatate si chiar ar fi fost dispus sa-i dea ficatul lui doar ca Denisa sa traiasca.

La inmormantare, Florin a fost la fel de retras. Barbatul nu a stat langa familia indurerata a Denisei, ci s-a “pierdut” prin multime. Imbracat in negru, cu o sapca pe cap si ochelari de soare, Florin a venit insotit de cativa prieteni si a incercat, parca, sa stea cat mai in umbra, pe tot parcursul ceremoniei. Ravasit de durere, iubitul Denisei abia a putut face fata atmosferei coplesitoare, el stand mai mult cu privirea in pamant. La un moment dat, unul din barbatii care il insoteau i-a pus mana pe umar, pentru a-l imbarbata.
loading...
Florin inca nu poate concepe ca femeia pe care se pregatea sa o duca la altar in rochie de mireasa s-a stins. Barbatul plange neincetat, nu poate dormi si incearca sa-si gaseasca puterea sa depaseasca momentul. Apropiatii lui isi fac insa griji pentru el. “Cat il vedeti de mare, de facut, de barbat, pe atat de sensibil este. Plange ca un copil. E dureros. I-am sugerat sa consulte un psiholog ca sa se poata linisti un pic. N-a zis nu. Nu poate continua asa, cu plans, suferinta, nedormit si nemancat ca se imbolnaveste. El visa sa o duca la altar, sa o vada imbracata in rochie de mireasa, nu sa o duca… la imormantare. O iubea ca pe ochii din cap. Ar fi fost in stare sa-i dea ficatul lui doar ca sa traiasca. A facut tot ce i-a stat in putinta ca sa o tina in viata”, sustin apropiatii lui Florin.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro