Logodnicul Denisei a plans-o trei zile la capatai

Lacrimi si durere. O intreaga comuna a plans-o pe Denisa Raducu, marti, cand a fost inmormantata celebra solista de manele. Din multime s-a remarcat un barbat plin de tatuaje, care si-a ascuns bine durerea. Este vorba despre logodnicul tinerei, cel care o ceruse in casatorie si cu care urma sa faca nunta anul acesta.

In ultimele luni, cat timp a zacut pe patul de spital din cauza cancerului hepatic care a distrus-o incet, dar sigur, Denisa Raducu (27 de ani) a fost vegheata secunda cu secunda de mama si sora ei, dar si de barbatul care o ceruse in casatorie.

Florin a fost primul barbat din viata celei supranumite ”Printesa manelelor”. ”Sunt fercita! Relatia mea este la inceput, dar eu cred ca e ceva serios”, spunea Denisa intr-un interviu, la finalul lui 2014, atunci cand relatia lor era proaspata. La 25 de ani cand l-a intalnit, aceasta era virgina, iar dovada iubirii supreme a venit cand ea s-a imbolnavit, caci barbatul si-a lasat afacerile din Spania si s-a mutat in tara pentru a o ingriji.
loading...
Pana sa afle de cumplita boala, barbatul plin de muschi si tatuaje a cerut-o in casatorie si planuiau sa faca nunta anul acesta. Din pacate, nu au mai apucat sa ajunga la altar, ci la inmormantarea ei. Astfel, pentru Florin tot universul s-a prabusit duminica dimineata, cand cantareata si-a dat ultima suflare. Barbatul a plans-o la capela Cimitirului Bellu si a incercat sa iasa cat mai putin in evidenta la inmormantare.
“Denisa avea planuri sa se casatoreasca, isi gasise un baiat pe care il iubea. Mi-au spus oamenii de aici ca baiatul a stat toata noaptea la capataiul ei, ca a plans omul si ca nu isi mai revine. Ramai marcat pe viata dupa asa ceva”, declara Daniela Gyorfi pentru Click! luni, la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde fusese sa-si ia ramas bun de la Denisa Raducu. Imbracat complet in negru si cu ochii incercanati ascunsi in spatele unor ochelari de soare, tanarul a fost tot timpul alaturi de familia Denisei. El a incercat sa-i consoleze cat a putut de mult pe parintii cantaretei, a insotit sicriul acesteia la cimitir si a refuzat sa faca declaratii. Extrem de discret, logodnicul Denisei a trecut de fiecare data in graba prin multimea adunata in fata casei si a fost tacut chiar si cu cei din familia fetei.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro