Mama Ilenei Ciuculete, intr-o stare delicata. Batrana s-a simtit rau

Mama Ilenei Ciuculete, intr-o stare delicata din cauza scandalului dintre Cornel Gales si baietii artistei. Batrana s-a simtit rau si nu mai poate face fata problemelor cu care se confrunta.

Mama Ilenei Ciuculete s-a simtit rau dupa ce au iesit la iveala mai multe detalii despre scandalul fiicei sale.”Mi-am facut apa cu zahar, mama. Mi-a fost rau. Casa e a lui Aurel si a lui Neli. Eu asa am lasat in 2007?, a spus mama Ilenei Ciuculete la Antena Stars.

Batrana este contrazisa insa de ginerele sau, care spune ca si el este mostenitorul casei. „Eu sunt mostenitor. Ileana figureaza in acte si eu pe langa ea”, a fost mesajul transmis de Cornel Gales pentru „Agentia Vip”.

Scandalul dintre fiii interpretei de muzica populara Ileana Ciuculete, care a murit pe 14 martie anul acesta, si fostul sot al vedetei, Cornel Gales, ia amploare pe zi ce trece.

loading...
Mugurel Sfetcu, unul dintre baietii artistei, a sarit la gatul celui care i-a fost sot mamei sale si care vrea sa apeleze la instanta pentru ca ar fi fost defaimat de cei doi copii al vedetei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro