Maria Constantin si-a luat adio de la vacanta, pentru a face bani!

Vara lunga si grea pentru cantareata de muzica populara Maria Constantin. Artista va munci neintrerupt!

Considerata una dintre cele mai cochete, talentate si stilate cantarete de muzica populara de la noi, artista a fost nevoita sa-si ia gandul de la concediul din vara acestui an.

Mai dureros este faptul ca destinatia de vacanta fusese aleasa si calculata exact. Toate planurile s-au naruit intr-o clipa, Maria Constantin vazandu-se obligata sa renunte la distractie si relaxare de dragul meseriei si…al banilor.
loading...
“Aveam programata o vacanta vara aceasta. Alesesem in mod intentionat perioada postului Sfintei Marii, cand nu aveam nunti sau botezuri programate si, deci, programul imi permitea sa ma rup de tot si sa plec in concediu. Urma sa mergem in august, in Cipru. Facusem rezervarile, tot, tot, dar am contramandat pentru ca au venit solicitari de spectacole si le-am acceptat. Voiam sa vad Ciprul ca turist. Am mai fost la ei cand am participat la un show tv, dar atunci nu am avut timp sa vizitam nimic. Cine stie, poate pana la urma o sa reusim sa fugim un weekend”, ne-a declarat Maria Constantin. Cel mai probabil, artista isi va sarbatori onomastica in tara, intre doua spectacole.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro