Minodora a ajuns la capataiul Denisei!

Minodora a mers, luni, la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei si pentru a-si lua ”ADIO” de la artista care a pierdut lupta cu cancerul. Cantareata a marturisit ca este profund indurerata si ca nu-i vine sa creada ca Denisa nu mai este printre noi.

Minodora este profund indurerata de moartea Denisei, care s-a stins din viata duminica dimineata, la ora 4:30, la numai 27 de ani. Artista a venit sa-si ia ”Ramas-bun” de la Denisa insotita de sotul ei.

Vedeta a dezvaluit marturisirile pe care Denisa i le-a facut in cele cateva convorbiri pe care le-au purtat in ultima luna. Minodora a spus ca este un moment extrem de dureros pentru familie, dar si pentru colegii de breasla ai Denisei.

”E o zi foarte, foarte trista pentru noi, colegii. Ma bucur din suflet ca sunt langa ea. Personal, multumesc din suflet tuturor oamenilor.. Eu am cantat aseara la Mamaia, Costinesti. Am cantat cu ghilimelele de rigoare, pentru ca nu am putut canta. E o fata care a muncit foarte mult pentru cariera ei. Are mai multe melodii decat am scos eu in 20 de ani de cariera, a muncit foarte mult, foarte multe melodii.

loading...
Probabil ca a simtit ca se intampla ceva si a zis sa ne lase material de ascultat si vizionat. Am aflat de la un prieten comun. Este greu ca vorbim la trecut. Cuvintele sunt de prisos. Nu ai ce sa spui in afara de condoleante. Pentru familie e foarte greu. Foarte repede s-a intamplat. In 5 luni s-a topit efectiv pe picioare. I-am adus un buchet de mireasa, pentru ca ea nu a apucat sa fie mireasa, si i-am mai adus o coroana. Ea avea o relatie foarte speciala cu Florin si mi-a spus ca-l iubeste foarte mult. Ii placeau florile si-i placeau foarte mult copiii. Da, clar a plecat un inger. Ea mi-a purtat un respect foarte mare. Imi pare rau ca nu am discutat mai mult cu ea si ca nu am apucat sa o cunosc mai bine ca om. A fost o persoana cu foarte bun-simt, foarte educata si o felicit pe mama ei, care i-a dat o educatie deosebita. Am stat de vorba atunci in spital si am vazut ca nu era un artist care sa aiba ranchiuna sau dusmanie. Nu a dorit sa se stie de suferinta ei, sa o vada lumea bolnava. Este o durere. Am ajuns acum, pentru ca la inmormantare nu am cum sa ajung, pentru ca eu cant in fiecare seara pe litoral”, a declarat Minodora la venirea la capela de la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei.
Vedeta i-a adus un buchet de trandafiri albi, ”de mireasa” – cum l-a denumit, si o coroana din trandafiri rosii, pe care a inscriptionat un mesaj tulburator: ”O sa te port mereu in gand si in suflet! Fata mea – Deni meu – Minodora!”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro