Nimeni n-a stiut asta pana acum! Denisa si Florin, iubitul ei, erau logoditi

Denisa Raducu a incercat, cat a trait, sa-si tina departe de ochii curiosi ai puiblicului viata privata. Tocmai de aceea, relatia pe care o avea cu Florin a iesit la iveala foarte tarziu si putina lume stia cat de fericita era.

Mai mult de atat, la scurt timp dupa ce artista de 27 de ani s-a stins din viata au iesit la iveala tot mai multe detalii despre povestea frumoasa pe care o traia. In plus, se pare ca cei doi planuiau sa se casatoreasca si ar fi facut logodna la biserica.

”Cand a aflat ca e bolnava, Denisa a vorbit, mai intai cu el. Atunci au decis sa faca pasul. El s-a intors de urgenta din Spania si a cerut-o, iar ea acceptase. Cred ca acela a fost ultimul moment in care Denisa si Florin au fost, cu adevarat, fericiti. I-a pus inelul pe deget si au fost, din ceea ce stiu eu, si la Biswerica pentru a face logodna”, a marturisit o sursa apropiata tinerei.
loading...
De asemenea, cei doi voiau sa se casatoreasca, insa boala crunta de care a suferit artista le-a rapit acest vis.

”Toata lumea vorbeste despre casatoria lor. Da, existau planuri, ei stabilisera ca, in momentul in care se vor termina caldurile, sa mearga la Biserica si sa se cunune, Se iubeau enorm, Denisa ar fi facut orice de dragul lui, iar el si-ar fi dat viata pentru ea”, a mai marturisit sursa citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro